Noutăți versiune v46

Descriere generală

Folosind inovațiile și cele mai noi rezultate a practici stomatologice, produsul software WYWdent v4.6 vine în ajutorul medicului stomatolog modern.

_

Pe lângă funcțiile de administrarea, evidență și stocare a datelor tratamentelor stomatologice pentru fiecare pacient în parte asigură si o mână de ajutor în soluționarea problemelor administrative ce se ivesc zilnic:

_

  • definirea timpului de lucru,

  • administrarea lucrărilor protetice

  • managmentul financiar al cabinetului

  • modulul de statistică, care cu ajutorul unor filtre eficiente, afișează rapid rezultatele dorite

_

Înzestrat cu aceste module, WYWdent v4.6 devine un partener eficient al medicului stomatolog și de asemenea un indispensabil într-un cabinet stomatologic modern.

_

Utilizarea programului este foarte ușurat cu un concept intuitiv și grafic conceput pentru a ajuta cât mai mult munca medicului stomatolog și al asistentei. Prin sistemul de acces pe două nivele este posibilă accesarea securizată a datelor, astfel de exemplu latura financiară a lucrărilor poate fi vizualizată numai de către administratorul sistemului.

_

WYWdent are o arhitectură modulară permițând astfel utilizatorului să aleagă versiunea ceea mai optimă pentru nevoile sale.

_

Netopia payments